KID

Дитяче автомобільне сидіння KID визнано переможцем випробувань, проведених незалежними європейськими організаціями серед крісел своїй категорії.

Спинка сидіння переставляється в залежності від росту дитини. Для фіксації використовуються стандартні ремені безпеки. Спеціальна конструкція бічних сторін не дає ременю натиснути на область живота дитини. Сидіння призначене для дітей від 3,5 до 12 років (від 15 до 36 кг).

  • Спинка крісла регулюється в залежності від росту дитини: передбачено 11 різних положень по висоті;
  • Сидіння дуже зручне. Може встановлюватися в позиціях: сидячи і лежачи. Додаткова вкладка під спину виймається, якщо сидіння розташоване в позиції відпочинку;
  • Зйомний чохол DaimlerSquare можна прати;
  • Сидіння фіксується 3-х точковим ременем безпеки
kid

Деактивация подушки безпеки.

В якості опції дитяче сидіння може бути обладнане AKSE - датчиком автоматичного визначення дитячого сидіння. Якщо автомобіль оснащений спеціальним пристроєм для розпізнавання(код U18), то при втсановленні крісла на сидінні переднього пасажира бортовий комп'ютер автоматично деактивує подушку безпеки.

Компанія Daimler AG висуває суворі вимоги до безпеки пасажирів, тим більше самих маленьких. Незалежні випробування, проведені європейськими компаніями, підтверджують відповідність дитячого сидіння найвищим стандартам: крісло має сертифікат переможця в своїй категорії.

Номер виробу:
A0009701800 9H95 (з системою АОДС)
A0009701900 9H95 (без системи АОДС)

child_seat_kid_230x230