Ексклюзивна цінова пропозиція для міжнародних автомобільних перевізників України.

Шановні Пані та Панове,

ПРАТ «Автокапітал» разом із АсМАП України офіційно повідомляє про те, що нами була розроблена ексклюзивна цінова пропозиція для міжнародних автомобільних перевізників України.

Для поставки сідельних тягачів на період 2011-2012 р.р. в двох пакетних комплектаціях, було узгоджено спеціальні ціни для міжнародних автоперевізників-членів АсМАП України.

Примітка: валютне кредитування можливе лише при наявності валютної виручки у клієнта.

Детальні специфікації знаходяться тут:
Специфікація Mercedes Benz Actros 1844LS
Специфікація Mercedes Benz Actros 1841LS

У разі зацікавленості в поставці вказаної техніки просимо заповнити анкету на нашому сайті.

Після попередніх переговорів ми запропонуємо Вам варіанти придбання, включаючи схеми фінансування українських лізингових компаній (детально про фінансування Ви можете дізнатись за телефоном – +38 044 206 88 94, Тетяна Талько).

На момент розміщення першого замовлення на заводі 5 жовтня 2011 року кількість автомобілів обчислюється згідно підписаним угодам про поставку. Всі ціни дійсні в разі надходження до 5 жовтня 2011 року колективного замовлення від перевізників на загальну кількість не менше 50 одиниць автомобілів.

Поставка першої партії автомобілів заплановано на кінець 2011 / початок 2012 року.

Для одержання додаткової інформації щодо комплектації, технічних характеристик і умов поставки просимо звертатись до регіональних дилерів ПРАТ «Автокапітал» в Україні